Hunajainen happihoito - ihoa kirkastava

Hunajainen happihoito on ihanteellinen harmaalle, elinvoimattomalle ja väsyneelle iholle. Kaikille ihoille tehtäväksi soveltuva hoito erityisesti tukkoisuudesta ja tukkeutumista kärsivälle iholle.

Hoidon yhteydessä voidaan tarvittaessa myös tehdä epäpuhtauksien mekaaninen poisto. Hoidon vaiheita ovat mm. hunaja - sokerikuorinta, rentouttava happihieronta, aito hunaja, jota voi myös maistella sekä ihoa kirkastava ainutlaatuinen Moussenaamio.

Mustikkahoito - herkälle iholle

Tämä hoito sopii herkälle, reagoivalle iholle ja hoito vaalentaa punoittavaa couperosaihoa. Hoidon lopuksi laitettava elastinen mustikkanaamio viilentää, vaalentaa ja rauhoittaa ihon.


Elsa Hjeronymus syväpuhdistus

Kemiallinen syväpuhdistusmenetelmä on toimiva ja kivuton tapa poistaa ihon epäpuhtaudet!

Hoidon tarkoituksena on normalisoida ihon toimintoja; vähentää liiallista talineritystä ja epäpuhtauksien syntyä. Hjeronymus -syväpuhdistuksen voi tehdä KAIKILLE IHOTYYPEILLE, ikään katsomatta. Hoito liuottaa iholta ylimääräisen talin ja parantaa ihon aineenvaihduntaa irrottamalla ihoon kertyneitä epäpuhtauksia. Verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttua, paraneminen alkaa ja ihon kunto kohenee näkyvästi.

Tulos on silminnähtävä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta sarjahoitojen, oikein valittujen kotihoitotuotteiden ja säännöllisten ylläpitohoitojen avulla saavutetut tulokset ovat pysyviä. Syväpuhdistushoito kestää noin 1 tunnin. Tehokkaan puhdistuksen jälkeen iho ei punoita, vaan näyttää pikemminkin saunan raikkaalta. Iho tuntuu myös erittäin kevyeltä ja puhtaalta.

Scandinavian Skin Candy - karvanpoistomenetelmä

Suomalainen Scandinavian Skin Candy karvanpoistobrändi on tehokas ja hellävarainen karvanpoistomenetelmä, jolla pääsee häiritsevistä ihokarvoista eroon. Tällä patentoidulla Xylitolia sisältävällä massalla ihokarvojen poisto onnistuu luonnollisesti ja turvallisesti kaikilta ihoalueilta. Candayksellä saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena karvaton, sileä, terve ja pehmeä iho. Menetelmä sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille ja sillä voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa. Vartalolla karvanpituus mielellään min. 5 mm.

Karvat poistetaan candayksessä karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy pidempään karvattomana. Karvoitusta saadaan menetelmän avulla vähennettyä ja heikennettyä. Sopiva hoitoväli on n. 1 kk.

Kuumakiviterapia

Kuumakiviterapiassa rentoutetaan mieltä ja kehoa kokonaisvaltaisesti stimuloimalla energiapisteitä, lihaksistoa ja ihon pintahermoja lämpimillä kivillä. Kokovartalon käsittelyn jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja kudokset elastisilta.

Valmiit microblading kulmat heti käsittelyn jälkeen

Kestopigmentointi

Microblading kulmat

Microblading-tekniikalla tehdyt kulmakarvat piirretään ihoon ns. karva kerrallaan, jolloin tulos on luonnollisen näköinen. Kulmien muoto ja väri suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Pigmentoitava alue pintapuudutetaan voidemaisella aineella. Pigmentointi tapahtuu manuaalisesti, ilman konetekniikkaa. Steriilin käsikappaleen pienet rinnakkaiset neulat piirtävät luonnollisen kulmakarvan näköisen jäljen ihon ylimpiin kerroksiin. Turvotusta tai punoitusta ei juurikaan esiinny, edes välittömästi pigmentoinnin jälkeen. Microblading -kulmien kesto on ihotyypistä riippuen n. 10- 18 kk.  Sitä ei kuitenkaan voi ennustaa etukäteen, sillä pysyvyys on yksilöllistä eri ihmisten ja ihotyyppien mukaan.

Microbladingilla on monenlaisia etuja. Sillä voidaan korostaa ja täydentää harvoja tai epäsymmetrisiä kulmakarvoja. Sopii myös henkilöille, joilla ei ole omia kulmakarvoja. Kestää töissä ja harrastuksissa, joissa tavallinen meikki ei pysy. Helpottaa meikkaamista tai poistaa meikin tarpeen kokonaan. 

Pigmentointialue on heti käsittelyn jälkeen lähes normaali, joten punoituksen tai turvotuksen vuoksi ei ole tarpeen ottaa lomaa tai vapaata työstä.

Ennen

Jälkeen kulmien ensimmäisen pigmentoinnin

Silmien eye liner
Antaa ripsiä pidentävän vaikutelman. Tuo silmien muodon esiin. Huoliteltu ilme!


Esteitä pigmentoinneille:
•Raskaus tai imettäminen
•Diabetes
•Verenohennuslääkkeet
•Roaccutan kuuri, ei alle 12 kk
•Syöpähoidot ei alle 12 kk
•HIV-tartunta
•Ihosairaudet, ihottuma käsiteltävällä alueella, verenvuototauti.

Mikäli sinulla on jokin lääkitys tai hoito meneillään, niin keskustelethan lääkärisi kanssa ennen pigmentointiin tuloa.

Ennen käsittelyyn tuloa:

Älä nauti alkoholia tai voimakkaasti stimuloivia aineita.

Käsittelyn jälkeen:

Pigmentoinnit ovat selvästi tummemmat heti käsittelyn jälkeen. Hoidon jälkeen iho aloittaa paranemisprosessin, jossa voi syntyä tummaa rupea, joka poistuu karstamaisena iholta rasvauksen myötä. Älä hankaa, pyyhi tai raavi alueita. Pigmentoitua aluetta hoidetaan useamman päivän ajan (n. 10 päivää) huolellisesti, välttäen uimista, saunomista, voimakasta hikoilua ja ympäristöä, jossa on likaa, ettei bakteerit pääset kontaktiin paranevien alueiden kanssa. Aurinkoa ja solariumia tulee välttää kuukauden ajan, tai suojata alue väh. +30 SK. Uusintakäsittely tehdään 1-3 kk kuluessa.

Ripsien kestotaivutus

Kestotaivutuksella ripset saadaan taipumaan pysyvästi ulospäin kaareutuen, mutta silti hellävaraisesti ripsiä vahingoittamatta. Ylöspäin taivutetut ripset näyttävät selvästi tuuheammilta ja pidemmiltä ja mikä parasta, vaikutus kestää jopa 8 viikkoa. Ripsien kestovärjäys sisältyy hintaan. Kestotaivutuksen jälkeen ripset ovat luonnollisen kauniin näköiset ja helppohoitoiset. Kestotaivutus ei vaadi välttämättä mitään jälkihoitoa, mutta ripsien hoitoaineen käyttö lisää kiiltoa ja ripsiesi hyvinvointia.

Ennen kestotaivutusta

Jälkeen Dollys Lash kestotaivutuksen

Mikroneulaus:

Mikroneulaus stimuloi ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa luonnollisella tavalla. Se on tehokas, veitsetön hoito ihon vanhentumisen merkkeille, arville tai hyperpigmentaatiolle. On tutkittu, että mikroneulauksessa syntyvien mikrokanavien kautta, iholle levitettävät terapeuttiset seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Clinicaren titaaniset neulausrullat ja ihonhoitotuotteet sekä ammattitaito takaavat, että hoito on tehokas ja turvallinen.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistamiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjana tehden asteittain. Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 4 viikon välein.

Neulauksen jälkeen sinun täytyy huomioida seuraavat asiat:

  • saunominen ja aurinko kielletty
  • iholle ei samana päivänä meikkiä
  • ihoa ei saa kosketella.


Beauty Garden
on ranskalaista NaTrue- sertifioitua luonnonkosmetiikkaa. Tuotteet valmistetaan käsin pienissä erissä, oman puutarhan antimista. Beauty Gardenin valikoimiin kuuluu tehokkaita ja monikäyttöisiä luomuraaka-aineita sisältäviä ihonhoitotuotteita, joista rakennetaan helppo ja yksinkertainen ihonhoitorutiini.

Lisätietoa osoitteesta: 4dream.fi

Vuonna 2015 Suomeen rantautui ranskalainen korkealaatuinen luonnonkosmetiikkasarja Boho Green Make-Up, joka tarjoaa ammattilaatuista värikosmetiikkaa luontoa ja ympäristöä kunnioittaen kuluttajaystävälliseen hintaan. Boho on COSMEBIO cosmos- sertifioitu ja suurilta osin vegaaninen. Bohon valikoimasta löydät kaiken, mitä meikkaamiseen tarvitset: Inspiroivat meikit, pehmeät siveltimet ja pigmenttiset kynsilakat.

Lisätietoa osoitteesta: 4dream.fi

We Love The Planet valikoimaan kuuluu luonnonkosmetiikan deodorantteja, huulivoiteita sekä luonnonmukaisia auringonsuojatuotteita, jotka on kaikki valmistettu ja pakattu uusiutuvalla vesi- ja aurinkoenergialla Alankomaissa.

Lisätietoja osoitteesta: 4dream.fi


Yhden raaka-aineen luonnonkosmetiikkaa kaikille ihotyypeille. Saksalaisilla Balmyou -tuotteilla on NaTrue -sertifikaatti ja kaikki tuotteet ovat vegaanisia.

Lisätietoja osoitteesta: 4dream.fi
Feel Free on espanjalainen luonnonkosmetiikkabrändi, joka valmistaa ihonhoitotuotteita luonnonmukaisista ainesosista. Kaikki tuotteet ovat vegaanisia, ECOCERT cosmos - sertifioituja, lisäksi tuotteilla on Cruelty Free sertifikaatti. Feel Freessä yhdistyvät tehokkaasti ihoon vaikuttavat tuotteet, toimivat ja ajanhengessä olevat raaka-aineet sekä laajalle asiakaskunnalle mahdollinen hintataso. 

Lisätietoja osoitteesta: 4dream.fi

Espanjalaiset Jimmy Boyd tuotteet ovat vegaanisia ja 100% luonnollisista raaka-aineista valmistettuja. Tuotesarjaan kuuluu kevyt tuoksuvesi, pitkään aisteja hemmotteleva tuoksuöljy, kosteuttava vartaloemulsio sekä hellävarainen sulfaatiton suihkugeeli. 

Lisätietoja osoitteesta: 4dream.fi

Meiltä kotikäyttöön luomusertifioidut Cultivator's kasvivärit. Valikoimassa useita värejä, kysy rohkeasti lisää!