Hunajainen happihoito - ihoa kirkastava

Hunajainen happihoito on ihanteellinen harmaalle, elinvoimattomalle ja väsyneelle iholle. Kaikille ihoille tehtäväksi soveltuva hoito erityisesti tukkoisuudesta ja tukkeutumista kärsivälle iholle.

Hoidon yhteydessä voidaan tarvittaessa myös tehdä epäpuhtauksien mekaaninen poisto. Hoidon vaiheita ovat mm. hunaja - sokerikuorinta, rentouttava happihieronta, aito hunaja, jota voi myös maistella sekä ihoa kirkastava ainutlaatuinen Moussenaamio.

Kosteuttava Bambuhoito

Kosteuttava Bambuhoito on kasvohoito, joka perustuu Bambu-uutteeseen. Bambuhoito sopii kaikille ihoille, jotka tarvitsevat kosteutta. Hoito on ennen kaikkea kosteuttava, mutta se korjaa lisäksi vahingoittunutta hybrolipidi kalvoa. Bambuhoidon hellittelevien tehoaineiden jälkeen iho on kosteutettu, ihon pinta on sileän pehmeä, elastinen ja upean värinen.

Mustikkahoito - herkälle iholle

Tämä hoito sopii herkälle, reagoivalle iholle ja hoito vaalentaa punoittavaa couperosaihoa. Hoidon lopuksi laitettava elastinen mustikkanaamio viilentää, vaalentaa ja rauhoittaa ihon.


Time Interceptor - liftaava ja kiinteyttävä hoito aikuiselle iholle

Time Interceptor hoitaa jo ikääntynyttä ihoa kiinteyttäen, madaltaen juonteita sekä siloittaen ihon pintaa. Hoito on tarkoitettu tehtäväksi 40 ikävuodesta ylöspäin aina kun iho tarvitsee kiinteytystä ja kosteutta. Parhaat lopputulokset tällä hoidolla on saatu 3 hoidon sarjalla, jolloin on tehty 1 hoito/viikko.

Elsa Hjeronymus syväpuhdistus

Kemiallinen syväpuhdistusmenetelmä on toimiva ja kivuton tapa poistaa ihon epäpuhtaudet!

Hoidon tarkoituksena on normalisoida ihon toimintoja; vähentää liiallista talineritystä ja epäpuhtauksien syntyä. Hjeronymus -syväpuhdistuksen voi tehdä KAIKILLE IHOTYYPEILLE, ikään katsomatta. Hoito liuottaa iholta ylimääräisen talin ja parantaa ihon aineenvaihduntaa irrottamalla ihoon kertyneitä epäpuhtauksia. Verenkierron ja aineenvaihdunnan vilkastuttua, paraneminen alkaa ja ihon kunto kohenee näkyvästi.

Tulos on silminnähtävä jo ensimmäisen hoitokerran jälkeen, mutta sarjahoitojen, oikein valittujen kotihoitotuotteiden ja säännöllisten ylläpitohoitojen avulla saavutetut tulokset ovat pysyviä. Syväpuhdistushoito kestää noin 1 tunnin. Tehokkaan puhdistuksen jälkeen iho ei punoita, vaan näyttää pikemminkin saunan raikkaalta. Iho tuntuu myös erittäin kevyeltä ja puhtaalta.

Beauty Garden
on ranskalainen LUOMU tuotesarja, jonka tuotevalikoimaan kuuluvat käsintehdyt ja korkealaatuiset ihonhoitotuotteet sekä yrttiteet.

Lisätietoa osoitteesta: 4dream.fi/beautygarden

Diatermia

Karvojen poistossa diatermialla tuhotaan sipulimainen karvanysty sähkövirralla, josta karva kasvaa. Näin ollen karvanpoisto on pysyvää. Karvan pitää olla vähintään 1,5 mm pitkä. Karvat poistetaan yksi kerrallaan ja on siksi suositeltavaa pienille ongelma-alueille.

Diatermialla voidaan hoitaa myös kasvojen iholla olevia laajentuneita pintaverisuonia. Pienen sähkövirran ja hoitopään avulla häiritsevä suoni suljetaan ja punoitus katoaa.

Diatermialla saadaan poistettua häiritseviä fibroomia (ns. varsiluomia) ja syyliä.

Body Sugaring - vartalosokerointi

Tehokas ja hellävarainen tapa päästää häiritsevistä ihokarvoista. Sokerin ja oikean tekniikan avulla vartalosokeroinnissa saadaan ihokarvojen lisäksi poistettua hellävaraisesti myös kuollut ihosolukko. Tuloksena karvaton, terve ja pehmeä iho. Sokerointi sopii kaikenlaisille karvoille ja ihoille. Sokerilla voidaan poistaa hyvin lyhyttä, jopa alle 2 mm:n pituista karvaa.

Karvat poistetaan sokeroinnissa karvan kasvusuuntaan, näin karvat eivät katkeile ja iho pysyy pidempään karvattomana. Sokeroinnin avulla saadaan hellävaraisesti ja turvallisesti poistettua karvat myös intiimialueilta, sillä sokeri ei tartu eläviin ihosoluihin. Karvoitusta saadaan sokeroinnin avulla vähennettyä ja heikennettyä paljon tehokkaammin kuin vahauksella.

Kuumakiviterapia

Kuumakiviterapiassa rentoutetaan mieltä ja kehoa kokonaisvaltaisesti stimuloimalla energiapisteitä, lihaksistoa ja ihon pintahermoja lämpimillä kivillä. Kokovartalon käsittelyn jälkeen iho tuntuu kimmoisalta ja kudokset elastisilta.

Valmiit microblading kulmat heti käsittelyn jälkeen

Kestopigmentointi

Microblading kulmat

Microblading-tekniikalla tehdyt kulmakarvat piirretään ihoon ns. karva kerrallaan, jolloin tulos on luonnollisen näköinen. Kulmien muoto ja väri suunnitellaan yhdessä asiakkaan kanssa. Pigmentoitava alue pintapuudutetaan voidemaisella aineella. Pigmentointi tapahtuu manuaalisesti, ilman konetekniikkaa. Steriilin käsikappaleen pienet rinnakkaiset neulat piirtävät luonnollisen kulmakarvan näköisen jäljen ihon ylimpiin kerroksiin. Turvotusta tai punoitusta ei juurikaan esiinny, edes välittömästi pigmentoinnin jälkeen. Microblading -kulmien kesto on ihotyypistä riippuen n. 10- 18 kk.  Sitä ei kuitenkaan voi ennustaa etukäteen, sillä pysyvyys on yksilöllistä eri ihmisten ja ihotyyppien mukaan.

Microbladingilla on monenlaisia etuja. Sillä voidaan korostaa ja täydentää harvoja tai epäsymmetrisiä kulmakarvoja. Sopii myös henkilöille, joilla ei ole omia kulmakarvoja. Kestää töissä ja harrastuksissa, joissa tavallinen meikki ei pysy. Helpottaa meikkaamista tai poistaa meikin tarpeen kokonaan. 

Pigmentointialue on heti käsittelyn jälkeen lähes normaali, joten punoituksen tai turvotuksen vuoksi ei ole tarpeen ottaa lomaa tai vapaata työstä.

Ennen

Jälkeen kulmien ensimmäisen pigmentoinnin

Silmien eye liner
Antaa ripsiä pidentävän vaikutelman. Tuo silmien muodon esiin. Huoliteltu ilme!


Esteitä pigmentoinneille:
•Raskaus tai imettäminen
•Diabetes
•Verenohennuslääkkeet
•Roaccutan kuuri, ei alle 12 kk
•Syöpähoidot ei alle 12 kk
•HIV-tartunta
•Ihosairaudet, ihottuma käsiteltävällä alueella, verenvuototauti.

Mikäli sinulla on jokin lääkitys tai hoito meneillään, niin keskustelethan lääkärisi kanssa ennen pigmentointiin tuloa.

Ennen käsittelyyn tuloa:

Älä nauti alkoholia tai voimakkaasti stimuloivia aineita.

Käsittelyn jälkeen:

Pigmentoinnit ovat selvästi tummemmat heti käsittelyn jälkeen. Hoidon jälkeen iho aloittaa paranemisprosessin, jossa voi syntyä tummaa rupea, joka poistuu karstamaisena iholta rasvauksen myötä. Älä hankaa, pyyhi tai raavi alueita. Pigmentoitua aluetta hoidetaan useamman päivän ajan (n. 10 päivää) huolellisesti, välttäen uimista, saunomista, voimakasta hikoilua ja ympäristöä, jossa on likaa, ettei bakteerit pääset kontaktiin paranevien alueiden kanssa. Aurinkoa ja solariumia tulee välttää kuukauden ajan, tai suojata alue väh. +30 SK. Uusintakäsittely tehdään 1-3 kk kuluessa.

Ripsien kestotaivutus

Kestotaivutuksella ripset saadaan taipumaan pysyvästi ulospäin kaareutuen, mutta silti hellävaraisesti ripsiä vahingoittamatta. Ylöspäin taivutetut ripset näyttävät selvästi tuuheammilta ja pidemmiltä ja mikä parasta vaikutus kestää jopa 8 viikkoa. Ripsien kestovärjäys sisältyy hintaan. Kestotaivutuksen jälkeen ripset ovat luonnollisen kauniin näköiset ja helppohoitoiset. Kestotaivutus ei vaadi välttämättä mitään jälkihoitoa, mutta ripsien hoitoaineen käyttö lisää kiiltoa ja ripsiesi hyvinvointia.

Ennen kestotaivutusta

Jälkeen Dollys Lash kestotaivutuksen

Mikroneulaus:

Mikroneulaus stimuloi ihon kollageenin ja elastaanin tuotantoa luonnollisella tavalla. Se on tehokas, veitsetön hoito ihon vanhentumisen merkkeille, arville tai hyperpigmentaatiolle. On tutkittu, että mikroneulauksessa syntyvien mikrokanavien kautta, iholle levitettävät terapeuttiset seerumit imeytyvät jopa 1000 kertaa paremmin neulauksen jälkeen. Clinicaren titaaniset neulausrullat ja ihonhoitotuotteet sekä ammattitaito takaavat, että hoito on tehokas ja turvallinen.

Koska mikroneulaus perustuu ihon luonnolliseen vahvistamiseen, vaatii tulosten näkyminen oman aikansa. Tulokset alkavat näkyä iholla 4-6 viikon kuluttua pikkuhiljaa. Tulokset paranevat sarjana tehden asteittain. Mikroneulaus tehdään yleisimmin 3-6 kerran sarjana 4 viikon välein.

Neulauksen jälkeen sinun täytyy huomioida seuraavat asiat:

  • saunominen ja aurinko kielletty
  • iholle ei samana päivänä meikkiä
  • ihoa ei saa kosketella.

Vuonna 2015 Suomeen rantautui ranskalainen korkealaatuinen luonnonkosmetiikkasarja Boho, joka tarjoaa ammattilaatuista värikosmetiikkaa kuluttajaystävälliseen hintaan. Sarjan tuotteet sisältävät myös paljon luomu raaka-aineita. Sarjasta löydät myös laadukkaat siveltimet sekä 100% luonnonmukaisia tuoksuja. Boho on värien ilottelua- ekologista ja eettistä ajattelua- ainesosista pakkauksiin ja toimintatapoihin.

Lisätietoa osoitteesta: 4dream.fi/bohogreenmakeup

We Love The Planet -deodorantit ovat 100 % luonnonmukaisia. Ei alumiinia, ei synteettisiä aineita - parempaa Sinulle sekä Planeetallemme! Kuusi erilaista tuoksua, jotka sopivat niin miehille kuin naisille. 

Lisätietoja osoitteesta: 4dream.fi/welovetheplanet